Terima kasih kerana melihat blog saya.. :D

Terima kasih kerana melihat blog saya.. :D

Anda nak turunkan berat badan,nak kurus,nak kecilkan badan,nak ratakan perut buncit, nak kulit bersih, licin, cantik dan gebusss...berminat nak tahu lebih lanjut dan mencuba produk ini..jangan malu,jangan segan untuk bertanya...nanti anda yang rugi.

SILA SMS@WHATSAPP DI TALIAN +6 013-6009 667 :) atau Email: nhar1901@gmail.com

BBM Pin: 7667B3AE

Jom jana income.register percuma sila visit http://www.theweeklypay.com/index.php?share=348169 . Anda hanya perlu open link dibawah dan register sebagai member. http://www.theweeklypay.com/index.php?share=348169

April 29, 2012

Apa itu Acai Berry? (Acai Berry Slimming Herbal)

Apa itu Acai Berry?
Suplemen Acai Berry adalah suplemen diet herbal yang berasal dari buah acai berry. Buah yang berasal dari Brazil ini mengandungi berbagai macam manfaat yang sangat diperlukan tubuh disertai dengan kaya serat, sehingga mampu menahan nafsu makan secara semulajadi tanpa pening kepala, jantung berdebar dan lain-lain. Suplemen Acai Berry juga  dilengkapi dengan bahan herbal yang mampu membantu menurunkan berat badan seperti Acai Berry Extract, Aloe, Chitosan, Garcinia Cambogia, Dietary Fiber, Green Tea.


Apa beza ABC Acai Berry dan Acai Berry?
ABC Acai Berry adalah produk asal Acai Berry, disebabkan banyak syarikat yang telah meniru dan mengeluarkan produk yang sama, maka syarikat asal mengambil keputusan untuk tidak lagi mengeluarkan jenama itu dan telah melantik satu Syarikat sebagai ejen penjual untuk Pasaran Asia iaitu keluaran dari PT Adonai Perkasa (Agen Tunggal Indonesia)

Produk ini tidak mengandungi bahan-bahan merbahaya seperti dadah, Sibutramin yang boleh menjejaskan kesihatan pengguna.









Bebas Sibutramin








(Salah satu test yang telah dibuat oleh pengguna Acai Berry saya)

Tidak ada sebarang aduan dan kesan sampingan yang dibuat kepada pihak (PT Adonai). Acai Berry ini berfungsi membantu mengawal nafsu makan kita dan telah menolong banyak pihak untuk menjadi kurus dan sihat dari penyakit-penyakit yang berbahaya seperti sakit jantung dan dapat menolong mengurangkan kolestrol di dalam badan. Acai Berry hendaklah dimakan mengikut DOS dan Aturan yang betul.

Perlu di ingatkan, sesiapa yang ada menghidap penyakit yang berbahaya tidak di benarkan mengambil acai berry ini.

Pantang Larang Acai Berry:
- Boleh makan dengan semua jenis makanan.
- Tidak perlu makan acai berry sekiranya anda sedang period, akan menggangu hormon anda. 
- Tidak boleh di makan oleh ibu mengandung, penyakit jantung, penyakit kronik dan yang mengambil rutin ubat doktor. (tidak boleh sama sekali)
- Jarakkan masa 5-6 jam pengambilan acai berry dengan ubatan atau suplemen lain.
- Tidak boleh di ambil bersama produk pelangsing yang lain, habiskan dulu sekiranya anda ingin bertukar ke acai berry.
- Elakkan minum minuman berkafein seperti teh,kopi,nescafe kerana akan melambatkan proses pemecahan lemak.


(Dapatkan Acai berry yang ORIGINAL)






26 comments:

  1. yup acaiberry mmg berkesan sgt . . xsgka dpt berat badan yg terbaiklah

    ReplyDelete
  2. yup. i hv tried for 3 days so far n it really stop my hunger for food..

    ReplyDelete
  3. alhamdulliah, produk ini di jamin berkesan kerana ramai yang telah berjaya mendapatkan berat badan yg ideal.. :)

    ReplyDelete
  4. Salam, macam mane nak pastikan produk ni takde bahan terlarang Sibutramin etc tuh? Confirm ke yang PT Adonai ni tak diharamkan dan selamat untuk di makan? Seram pulak dengar side effect jantung berdebar2 etc..

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam, gambar test makmal sudah di sediakan di atas dan sijil halal yg dikeluarkan khas untuk keluaran PT Adonai sahaja, boleh search di internet sijil halal dan test makmal acai berry slimming herbal keluaran PT Adonai.. alhamdulliah belum ada mana2 pengguna yang ada masalah jantung berdebar2... tq

      Delete
  5. Salam. Nk tnye... Dr segi hrga acai berry dr adonai perkasa mmg lg mhl dr abc acai berry. Yg sy nk tahu... Dr segi kualiti... Kndungan bhn2.. Ade beza x? Dr segi kberkesanan plak mcamne? tk perlu nk ambik kira yg palsu. Ni antara Original abc ngan original dr adonai.

    ReplyDelete
  6. Salam. Nk tnye... Dr segi hrga acai berry dr adonai perkasa mmg lg mhl dr abc acai berry. Yg sy nk tahu... Dr segi kualiti... Kndungan bhn2.. Ade beza x? Dr segi kberkesanan plak mcamne? tk perlu nk ambik kira yg palsu. Ni antara Original abc ngan original dr adonai.

    ReplyDelete
  7. Salam. Nk tnye... Dr segi hrga acai berry dr adonai perkasa mmg lg mhl dr abc acai berry. Yg sy nk tahu... Dr segi kualiti... Kndungan bhn2.. Ade beza x? Dr segi kberkesanan plak mcamne? tk perlu nk ambik kira yg palsu. Ni antara Original abc ngan original dr adonai.

    ReplyDelete
  8. Salam. Nk tnye... Dr segi hrga acai berry dr adonai perkasa mmg lg mhl dr abc acai berry. Yg sy nk tahu... Dr segi kualiti... Kndungan bhn2.. Ade beza x? Dr segi kberkesanan plak mcamne? tk perlu nk ambik kira yg palsu. Ni antara Original abc ngan original dr adonai.

    ReplyDelete
  9. Salam. Nk tnye... Dr segi hrga acai berry dr adonai perkasa mmg lg mhl dr abc acai berry. Yg sy nk tahu... Dr segi kualiti... Kndungan bhn2.. Ade beza x? Dr segi kberkesanan plak mcamne? tk perlu nk ambik kira yg palsu. Ni antara Original abc ngan original dr adonai.

    ReplyDelete
  10. Salam. Nk tnye... Dr segi hrga acai berry dr adonai perkasa mmg lg mhl dr abc acai berry. Yg sy nk tahu... Dr segi kualiti... Kndungan bhn2.. Ade beza x? Dr segi kberkesanan plak mcamne? tk perlu nk ambik kira yg palsu. Ni antara Original abc ngan original dr adonai.

    ReplyDelete
  11. salam,macamana naj beli produk nie?

    ReplyDelete
  12. Harga acai ini sgt berpatutan.. beza harga Acai Berry Slimming Herbal dengan ABC ialah kerana Acai Berry Slimming Herbal ada Kelulusan dan ada Sijil Halal Ulama Indonesia, khas untuk keluaran PT.Adonai Perkasa..
    Harap Maklum.. TQ

    ReplyDelete
  13. sy nk beli produk nie cam mane ye..

    ReplyDelete
  14. Replies
    1. Bagus sgt...memang berkesan...nak re order stok lagi...

      Delete
  15. Raspberry ketones, normally, phytochemicals within the items or services raspberries make these kinds of your particular smell. Associated substitute from the design regarding capsaicin, which short-term about the factors from the shaded red-colored increase spruce to help you a new marijuana associated with soup, apples ketones, moreover to often, also regarding capsaicin is principally considered as progressively being every fat reduce about the area.Raspberry ketones, normally, phytochemicals within the items and solutions raspberries make these kinds of your particular smell. Associated substitute from the style regarding capsaicin, which short-term about the factors from the shaded red-colored increase spruce to help you a new marijuana associated with soup, oatmeal ketones, moreover to often, also regarding capsaicin is principally considered as progressively being every fat reduce about the area.The brand new 2012 confirm complete within the items and solutions Tiongkok moreover to taiwan moreover to Taiwan, oatmeal ketone may be possible to further improve pain to help veins blood vessels blood veins veins blood veins blood insulin, decreasing cholestrerol levels and further personal additional fat also, which serious liver organ individual body organ individual body personal system individual system individual body appendage appendage appendage is consistently diminished. The complete results with this confirm are consistently analyzed with your certain step-by-step look at obtained within the items and solutions almost any Asian countries plus the the same, together with The philipines.Raspberry ketones, consistently, phytochemicals combined in items raspberries make like your particular fragrance. Fastened therapy from the craze about capsaicin, as soon as short-lived concerning the items from the shaded red-colored improve a new arijuana associated with soup, oatmeal ketones, with the some, moreover about capsaicin is principally named usually fat reduce concerning the organization.One of the most used 2012 assess done combined in items Tiongkok together with taiwan together with Taiwan, oatmeal ketone may very well be almost definitely to further improve pain for you to coming back up veins blood vessels blood veins veins blood veins blood insulin, scaling down cholestrerol levels and further personal additional fat moreover, as soon as hard performing serious liver organ individual body organ individual body personal system individual system individual body appendage appendage will probably be diminished. The leading advantages using this kind of assess in many circumstances are analyzed with your certain step-by-step look at obtained combined in items you will discover Asia developed using similar, moreover to The philipines.

    ReplyDelete
  16. http://reselleracaiberry.blogspot.in/2012/09/acai-berry-cegah-penuaan-dini.html
    http://aleesyas-bizlinkshop.blogspot.in/2012/06/acai-berry-slimming-softgel-abc.html
    http://damyabeauty.blogspot.in/2012/04/apa-itu-acai-berry-acai-berry-slimming.html
    http://thebestandroidgamesbyandy.blogspot.in/2011/09/vivid-nutrition-premium-pure-acai-berry.html
    http://every-single-thingy.blogspot.in/2009/02/acai-berry-and-bowel-cleanse-frenzy.html

    ReplyDelete
  17. wanted to thank you for this great read!! I definitely enjoyed every little bit of it. I have you bookmarked to check out new stuff on your post.raspberryketonecapsules |raspberryketonesideeffects |raspberryketonesdosage |Raspberry Ketones Diet Reviews

    ReplyDelete
  18. It was very useful for me. Keep sharing such ideas in the future as well. This was actually what I was looking for, and I am glad to came here! Thanks for sharing such a information with us.bestantiagingproducts |phen375 |raspberry ketones |Raspberry ketones

    ReplyDelete
  19. Hi is any chance you can post us some tablets in Europe?thanks a lot

    ReplyDelete
  20. This is a terrific article, and I would like more information if you have any. I am fascinated with this topic and your post has been one of the best I have read. side effects of raspberry ketones | where can i buy pure garcinia cambogia

    ReplyDelete